Actualitzacions i Celebraci贸 de l’XI猫 Aniversari de Sequoia! 馃帀馃尦

馃帀 Celebraci贸 de l’XI猫 Aniversari de La Sequoia! 馃尦鉁

Ja us hem anat avan莽ant els canvis que s’estaven gestant a la Sequoia. Alguns d’ells ja s’estan materialitzant. No recordem si ho hav铆em anunciat, per貌 millor tard que mai: ja som cooperativa d’usu脿ries, consumidores i d’habitatge! 馃彙馃帀

Els mesos passen i ja tenim aqu铆 l’XI猫 aniversari, que pensem celebrar el dissabte 15 de juny. Aquest any, com a regal, iniciem el Goteo Espai Cooperatiu amb obradors, botiga i espai gastron貌mic per posar-la ben maca i obrir les activitats productives cooperativitzades a tot el m贸n. 馃實鉁

Ens agradaria molt que, en la mesura que sentiu i pugueu, participeu de la celebraci贸 i tamb茅 que ens ajudeu a difondre aquesta campanya de micromecenatge entre les vostres amistats i coneguts, que puguin tenir ganes i possibilitats de contribuir. A l’enlla莽 teniu explicat el projecte. Les que tingueu clar que voleu i podeu aportar en la campanya, us demanem que ho pugueu fer aviat. D’aquesta manera, ja hi haur脿 una quantitat recollida, i animar脿 a les persones que no coneixen tant el projecte a contribuir, segons l’experi猫ncia de Goteo. 馃搱馃挌

Per vosaltres que sou les m茅s properes, sapigueu que tamb茅 podeu fer-vos persones s貌cies usu脿ries i consumidores, adquirint un t铆tol participatiu de la Cooperativa, amb els privilegis que comporta (participaci贸 en l’entitat i descomptes en els productes i serveis). 馃泹锔忦煋

A continuaci贸, enviarem un missatge tipus per facilitar-vos la difusi贸. Mil gr脿cies a l’avan莽ada! 馃檹

Programa de la Celebraci贸 馃巿

12:30-13:30: Visita guiada (explicaci贸 de la nova fase i volteta pel jard铆) 馃尶

13:30: Vermut amb musiqueta 馃幍

14:30: Dinar 馃嵔锔 (Amanida, cusc煤s marroqu铆 a c脿rrec de la mare de la Khadija, volunt脿ria en pr脿ctiques de la Sequoia, i de postres, iogurt artes脿). Preu: 10 euros. Reserveu-lo, sisplau, confirmant al:

tel猫fon 616 275 048

correu info@sequoia.net

16:00: Bingo Musical 馃幎

17:00: Gimcana 馃帀

18:00: Pista i micro obert (poesia, fes-nos ballar, guitarreta…) 馃帳

20:00: Sopar pica-pica 馃

21:00: Som! (grup local de versions) 馃幐

22:00: Invocaci贸 presolstici sorprenent 馃敭 i a ballar!!!

Esperem trobar-vos i comptar amb el vostre suport per continuar fent cr茅ixer aquest projecte cooperatiu! 馃専馃尦