Participació a la Fira de la Llavor

Molt bones amiguis de la Sequoia!

La primavera ja ha fet el seu efecte, i la activitat portes en fora ha arribat, aquest cap de setmana hem tingut un esdeveniment molt emotiu, Anna Bonjoch i en Seif s’han casat, per aquest motiu s’han restaurat els escenaris, la caseta de l’arbre caigut i les taules i xiringuitos. Floretes per aquí i per allí, i també s’han tret andròmines que ja no tenien ús. Tot un èxit.

També hem acollit la segona edició del Festival Juvenil Kapura, el cap de setmana del 13 i 14 d’abril. Segons les assistents una experiència bona bona.

Volíem aprofitar per anunciar que el diumenge 28 d’abril, tornarem a participar de la Fira de la Llavor, farem paella popular i també estarem compartint amb totes les que vulguin l’escenari de futur de la Sequoia. Estarem de les 10 del matí fins a les 18h. Hi hauran activitats, xerrades, música, pizzes, paella, artesania, planter, llavors, pa d’en Ramon, conserves tot de màxima qualitat i proximitat.

Programa: https://firadelallavor.cat/

També volem anunciar el dia de celebrar el XIè aniversari de la Sequoia, serà el dissabte 15 de juny. Quan falti una mica menys, ja enviarem el cartell amb el programa.

Esperem veure’ns en alguna o altra ocasió.

Salut i bona vida!!