El Bosquet

La cooperativa Sequoia posa a disposició d’organitzacions i col·lectius de persones “El Bosquet de la Sequoia”. L’obrim per tal que sigui un espai utilitzat, el matenim i el millorem perquè sigui un espai utilitzable i el cuidem perquè ho segueixi sent en un futur.

El Bosquet és, en realitat, un jardí. Un jardí que va pertànyer a les persones propietàries de la Colònia de Vila-seca. La seva història transcorre en paral·lel a l’ascens i declivi de la indústria tèxtil catalana.

Considerem que aquest antic jardí, i la Sequoia que el presideix, ja han tingut prou propietaris. Per part nostre, aquest petit racó de naturalesa queda lliure, sense amos ni lucres. Ens considerem guardianes i busquem que la gent que vulgui venir a compartir i fer-lo servir es converteixi també, en cuidadora en la mesura de les seves possibilitats. En aquests termes entenem i encarem les converses amb qui estigui interessada en utilitzar l’espai.

 

Com arribar:

La Sequoia està a la Colònia Vila-seca, àntiga colònia tèxtil del Ter dins el municipi de Sant Vicenç de Torelló, a 10 km de Vic. La seva ubicació ofereix un equilibri entre la tant necessària sensació de calma, allunyada dels nuclis urbans, i la comodíssima connexió que ens permet arribar-hi caminant, des de dues de les parades de la R3 que connecten amb Barcelona.

El Bosquet en 4 dades

Capacitat máxima: 200 persones

Superfície: 6000m²

Característiques

  • Aigua corrent (potable)
  • WC: 2 banys secs i 2 de normals
  • Dutxes: 2 amb aigua calenta i 1 amb aigua freda
  • Àrea de bany: Riu a 5 minuts del terreny
  • Electricitat repartida per diversos punts del terreny.
  • Refugi: Es pot cedir una sala per a 10-15 persones en cas d’emergència. També es pot llogar per a xerrades, debats…
  • Cuina: Espai per cuinar al terreny amb fogons, gas, estris de cuina, plats i gots, etc.

 

Tipus d’esdeveniments que acollim

Grups de joves excursionistes

El Bosquet alberga sovint a grups de joves (de caus, esplais, centres excursionistes…) que volen passar uns dies en un entorn natural controlat, amb instal·lacions bàsiques i amb activitats opcionals.

Si estàs interessada en conèixer el nostre projecte i passar uns dies en grup escriu-nos!

Esdeveniments culturals i festius.

Al Bosquet s’hi han celebrat esdeveniments de tot tipus! Des de bodes fins a festivals, passant per aniversaris…

Si vols celebrar un esdeveniment públic o privat i no saps on fer-ho, escriu-nos i mirarem d’acollir-vos aquí!

Jornades, seminaris, xerrades…

Per convicció, i per responsabilitat, oferim El Bosquet a organitzacions, col·lectius, grups, etc, que necessitin un espai per fer-hi qualsevol tipus de jornades, internes o públiques.

Si esteu buscant un espai a prop de Barcelona i ben comunicat per al vostre esdeveniment escriviu-nos a info@sequoiacoop.net

Veniu a gaudir-lo!!