Presentació general

La Sequoia és una cooperativa integral de vida on creem, compartim i oferim iniciatives de transformació social, política i econòmica. Gaudim i cuidem de nosaltres mateixes i de la natura, de la qual formem part.

Mantenim i desenvolupem hàbits que afavoreixen l’autonomia col·lectiva i el canvi social i ecològic. Centrant-nos en el procés humà, cultivem un mode de vida horitzontal i llibertari, integrant-nos a l’ecosistema i lluitant contra els sistemes d’opressió actuals.

Aquí, les dinàmiques individuals i col·lectives poden ser qüestionades i transformades, en un esperit de canvi respectuós dels desitjos i històries de cada persona.

Hem decidit col·lectivament que els comportaments discriminatoris per motius de raça, sexe, edat, religió o diferències físiques o psíquiques no seran tolerats.

La Sequoia desitja contribuir al creixement d’un entorn solidari i diversificat, donant suport a la construcció d’una xarxa de bon veïnatge i l’assentament d’iniciatives col·lectives.

Aquestes intencions es concreten en iniciatives com l’horta social de la Sequoia, on participen residents i veïns, i en la producció de pa amb forn de llenya i cervesa artesana, amb ingredients locals i ecològics.

També oferim un menjador social obert a persones afins a la Sequoia, així com espais de celebració i trobada al jardí, on realitzem activitats culturals, àpats i festes.

La propietat de la casa és de la cooperativa d’habitatge La Sequoia, on hi viuen actualment 4 adultes i 3 nens així com 4 persones del cos de voluntaris europeu. Explorant maneres de viure col·laboratives, cuidant-nos i gaudint de la natura.

Us convidem a explorar, cultivar i nodrir aquest espai amb nosaltres!