Iniciem la campanya de Goteo: Espai cooperatiu amb obradors, botiga i espai gastronòmic

Ei, amigues! Sabíeu que fa 11 anys la Cooperativa Sequoia va comprar una finca preciosa a la Colònia Industrial de Vila-seca? Estem parlant d’una casa de 3 plantes amb un jardí espectacular, al cor de Sant Vicenç de Torelló, a tocar del Riu Ter i de Torelló. Vam voler crear una nova forma de viure, una alternativa que ara volem fer créixer encara més!
Sequoia no és només un lloc per viure. Hem creat un munt d’activitats: un forn de pa, jardí permacultural, activitats socials i culturals, dinars populars, càtering i acollida de grups i voluntaris. Ara, volem donar un pas més i millorar les condicions laborals de tothom que fa possible aquest projecte.
Per això, hem engegat una campanya de micromecenatge a Goteo! Necessitem la vostra ajuda per fer unes quantes obres i poder portar les nostres activitats al món. Cada aportació, gran o petita, compta! I si no podeu contribuir econòmicament, ens ajudeu molt fent-ne difusió.
Som-hi, fem créixer aquest somni col·lectiu juntes!
Moltes gràcies a totes!