Després d’una deliciosa paella preparada per Edu, la marató de reunions es va iniciar a la Sequoia. L’objectiu: la valoració de l’any.

De 15 a 18h30 de la tarda, tothom va presentar la valoraciò d’àrees per a l’any 2018: cooperativa d’habitatge, neteja i mantenimen, ecosinuestra, emocional, estructura, essència,

 

La reunió va finalitzar amb la presentació de les propostes de cadascuna per a l’any 2019, per exemple: la idea d’un mural a l’escala, fer un menjar popular amb el mercat a preu lliure un cop per setmana , fer una cervesa més estable i més estàndard del que és ara, decidir el nom i fer les etiquetes, desenvolupar la comunicació de la Sequoia a través d’un compte d’Instagram i cartells, … i moltes altres idees.

Vam fer saltar el suro del cava  de la Sonia, abans d’acollir amics i obrir a l’última pizzeria de l’any. La vetllada va acabar amb un karaoke divertido, dirigit pels nens. ( Una primera vegada per a Thomas).

Continuació i final de reunions el diumenge.

Acabem el diumenge a les 11:00 h, per parlar de les branques de la Sequoia : pizzeria, cerveses, pa, jardí, hort experimental i productiva, llenya, kombuxa, planter …
Després d’un descans merescut de pizzes, els responsables de cada branca presenten les noves propostes per a l’any 2019. Aquestes propostes es posaran de nou a la taula a mitjans de gener. La sequoia celebrarà una reunió final per validar o no totes les propostes que s’hagin realitzat.

“La millor reunió anual”

En resum, el balanç anual de la Sequoia és en general molt positiu per a cada sector. Moltes idees noves sorgeixen i la reconciliació dels interessos i desitjos de tothom no sempre és fàcil … Però segons Anna Bonjok, aquest “cap de setmana-marató” de reunions “va ser, amb diferència, el més constructiu i ordenat de fer a la Sequoia !

Ens veiem l’any que ve !