ECOVILA SEQUOIA

Projecte d'habitatge i espais cooperatius

Campanya de recollida d’Avals participatius individuals i col·lectius

Molt bones amigues, persones i entitats!!

Volem informar-nos que ens anem acostant cada vegada més a la data de refinançament de Sequoia a través de Coop57, per fer efectiu el préstec d’inversió per les obres de l’Espai cooperatiu, necessitem avals participatius diversos. Poden ser de particulars o d’entitats, poden ser petits o grans, però important és que n’hi hagi molts, per visualitzar el suport al projecte, per visualitzar a quantes us agradaria veure a Sequoia plena de vida, d’activitats, de persones i projectes amb la voluntat de fer d’aquest racó de món un lloc més acollidor, amigable, preparant-se pels reptes del futur.

Primer de tot, us enllacem a un document on s’explica el compromís que esteu adquirint amb Sequoia i amb Coop57 a través de l’aval participatiu. Per qualsevol dubte, podeu escriure’ns a info@sequoiacoop.net o trtucar al 616275048.

Us adjuntem el document per fer efectiu l’aval participatiu individual i l’aval participatiu col·lectiu.

Per fer efectius els avals és més senzill la signatura digital, així només cal enviar-lo per correu-e. En cas que no en tingueu, simplement necessitarem enviar la còpia original a Coop57 a l’adreça: COOP57 SCCL // Carrer Premià, núm. 15, Baixos // 08014 Barcelona i una foto per correu-e.

L’objectiu és assolir la suma de 45.000euros d’avals mancomunats a finals de novembre. Juntes ho aconseguirem!

Moltes gràcies a totes!

Següent Publicar

© 2024 ECOVILA SEQUOIA

Autor Anders Norén