Primavera a la Sequoia

Bon dia amiguis!

Avui us anunciem des de Sequoia, que ha tornat a col·laborar amb nosaltres Elisa, estem molt contentes. Ella concretamente liderarà el Forn, aprofitem per explicar que el Forn de la Sequoia, en el últims anys ha servit per abastir de bon pa al menjador de la Sequoia i com espai d’aprenentatge a les persones voluntàries (del Cos Europeu de Solidaritat), explico això perquè d’aquesta manera també es pot entendre que aquesta activitat té com objectiu fer bons productes, però té altres objectius més pedagògics que de vegades poden interferir en el resultat, hi ha una part d’experimentació, que de cara a la següent fase que ara us explicaré ens és molt útil, per anar afinant els productes. També dir que agraïm molt el vostre retorn (feed-back) sobre el productes, sigui bo o no tan bo, sempre és bo, ens ajuda a millorar.

El fet que Elisa agafi aquest paper, facilita que jo, pugui centrar-me en els procesos necessaris per la obertura de l’activitat, no se si totes esteu al corrent, però estem fent el camí cap a obrir una botiga-menjador amb tres obradors compartits. El forn en principi continuarà funcionant en aquest procés, ja que no li calen gaires retocs per obtenir la llicència, la intervenció més gran serà a la sal central on anirà la botiga, i a la cuina-menjador comunitari del porxo, a l’obrador de conserves que seria el tercer li falta també unes poques intervencions, hi ha també dos sales que seran de lliure concorrència on s’hi podran fer activitats o àpats, també entrada per cadira de rodes i unlavabo adaptat. Ja informarem més de tot això, estem preparant un recollida de fons per poder executar-ho més un préstec amb una entitat de finances ètiques.

L’entitat responsable de tot això és Sequoia, fins ara cooperativa d’habitatge, a partir d’aquest gener Cooperativa de consumidores i usuàries, i d’habitatge. Si esteu interessades en ser sòcies usuàries i consumidores farem una sessió per explicar-ho tot, el dimarts 2 d’abril a les 20h.

Si esteu interessades a fer compres conjuntes o a fer comanda de pa, podeu enviar un correu a info@sequoiacoop.net i demanar informació, les gestionem a traves d’un altre grup de Telegram i de un grup de whatsapp. Ara per ara.

També informar que a part de les voluntàries europees (Luisa, Victor, Emma i Irene), també a partir del 18 de març si veniu a les tardes entre setmana trobareu a la Kadisha i en Amadu, que estaran unes quantes setmanes de pràctiques d’un mòdul de grau bàsic de l’Institut Cirvianum, Kadisha, de dependenta, ajudarà a dissenyar la botiga física i virtual, i l’Amadu, de fusta, ajudarà al manteniment de mbles i estructura de fusta. La Favour estarà els dissabte fins a finals de maig, i després de dilluns a divendres fins a finals d’estiu, coneguda i estimada per algunes de vosaltres, ja ha col·laborat amb la Sequoia, i conviscut amb nosaltres en unes quantes festes d’aniversaris, doncs farà les pràctiques del mòdul de grau mig de moblament i instal·lació, col·laborant molt activament amb l’obertura de l’activitat. Si tot va bé, ella estarà fent pràctiques remunerades (unes 900hores).
Fins ben aviat. Anem informant…. Bona vida