Pizzeria sauna [div.30-11]

Ja porta uns mesos acabada però recentment va viure la seva primer hivern sequoiano per això aquest divendres 30 convidem a totes a la re-inauguració de la Sauna cooperativa. Ens agradaria especialment que puguin venir les padrines / padrins dels triangles.

A continuació tornem a compartir la informació sobre la nostra idea de col·lectivització. En principi portem uns 12 triangles de 15 ‘amadrinados’ (entre els quals uns reals, o sigui ‘pagats’ i començats a usar i altres encara no). Així que animeu-vos!

La sauna s’encendrà quant faci nit i no hi ha res com menjar una pizza al sortir 🙂

67 respostes a «Pizzeria sauna [div.30-11]»

  1. Hi there, You have done an incredible job. I’ll certainly digg
    it and personally suggest to my friends. I’m
    sure they’ll be benefited from this web site.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.