CELEBREM ELS 10 ANYS DE SEQUOIA

Amiguis de la Sequoia!

Amb motiu dels 10 anys de la Sequoia hem organitzat, una taula rodona i una festota.

Aquest divendres 2 de juny, de 19 a 21h us volem convidar a seure i compartir sobre l’economia social i solidaria, la cultura del comuns amb la Fundació Emprius i del Supercoop de Manresa.

La Fundació Emprius neix amb l’objectiu d’impulsar una cultura comunal rural que garanteixi el sosteniment i dignifiqui la Vida present i futura. En context de crisi civilitzatòria, volem ser un agent per un canvi de paradigma necessari, on la Vida sigui el centre i la interdependència i l’ecodependència siguin la base.

Supercoop Manresa, som un grup de persones voluntàries que ha trobat necessària l’obertura d’un Supermercat Cooperatiu a Manresa. Creiem que junts tenim molta força, i que amb la nostra compra quotidiana podem transformar el nostre entorn, creant vincles econòmics més justos i respectuosos amb el medi ambient. La cooperativa es regeix per valors com ara la participació dels seus integrants, la sobirania alimentària, els productes de proximitat i ecològics, la sostenibilitat i el territori, alimentació accessible i en base a l’economia social i solidària.

Us animem a compartir amb alguna/es de les fundadores d’aquestes iniciatives dubtes, inquietuts, sobre aquestes altres maneres de generar economia. Tenim ganes de fer bullir l’olla.

També volem convidar-vos a la Celebració del dia 10 de juny a partir de les 12 del migdia, tindrem punxa-discos de DUB mentres fem un Vermut, després la nostra estimada col·laboradora de Castelló ens farà unes delicioses paelles al foc, per la tarda Gimkana familiar, Danses de Pau Universal, Pim Pam Folk des de Sant Pere de Torelló, i unes pizzes boníssimes per recuperar forçes,  a la nit tindrem concert de Cafè Magnètic i Dj Lotines, que fa ballar a les més apalancadis.

Tindrem barra de bar durant tot el dia amb Cervesa Subversiva, sucs naturals. Recordeu portar metàl·lic.

Si voleu venir a dinar o a sopar, us agrairiem que reservessiu al 616275048, per telegram o whatsapp.

Amb ganes compartir amb vosaltres. Moltes gràcies!